Alpha Youth

Wat is Alpha Youth?

Bekijk dit filmpje!

Fun, Faith, Food & Friendship

Alpha Youth is de place to be voor jouw vragen over het leven en het christelijk geloof. Het is een cursus over de basis van het christelijk geloof, maar het is geen cursus zoals je het gewend bent. Bij Alpha gaat het om jouw vragen, er is geen goed of fout.

Alpha Youth bestaat uit tien bijeenkomsten en een weekend. Je eet gezellig samen, daarna luister je naar een inspirerend verhaal en ten slotte praat je verder in een kleine groep. Iedereen is welkom, of je nu al jaren in de kerk komt of niet precies weet wie Jezus is. Terwijl je samen opzoek gaat naar antwoorden maak je vrienden voor het leven en leer je meer over wie God voor jou kan zijn. Je kunt alleen komen of vrienden meenemen. Alpha Youth is gratis.

Voor Wie?

Alpha Youth wordt in Delft gegeven voor jongeren van 17 tot en met 22 jaar. Ben je jonger of ouder twijfel niet om contact op te nemen met Mariska of Yordi of het misschien toch wat voor je is.

Wanneer?

Op 8 januari 2024 is een Alpha Youth van start gegaan in de Immanuelkerk. Wil je weten wat de mogelijkheden (verder) zijn? Neem direct contact op met Mariska of Yordi en krijg antwoord op deze en al je andere vragen.
Mariska: 06 294 904 98 (marisvbb@gmail.com)
Yordi: 06 123 696 53

Verhalen

Benieuwd hoe het is om met een Alpha Youth mee te doen? Lees de verhalen van deelnemers op de website van Alpha Youth

Voorproefje

Wil je alvast een voorproefje van de onderwerpen die op Alpha Youth voorbij kunnen komen. Kijk dan eens bij de BLOGS